Fredag, Livet
Comments 2

Thank someone it’s Friday

Fredagskaffen på jobb er drukken (ikkje av meg, eg drakk te), det stilnar i gangane og eg skal snart gå inn i fredagsmodus. Eg må berre fortelje dokke to viktige ting først.

Dette skjer på nytt denne helga, Ila skoles musikkorps har bokmarknad, masse fint, deilig servering og du kan finne skattar du kan gje til dine kjære neste jul, etter at du har lese dei først.

Stormberg har Haiti-kampanje i dag. Alle inntekter, ikkje overskotet, men alle inntekter frå sal i dag i deira konseptbutikkar og på nett går til Haiti. Så treng du vottar, stillongsar, fleecegenserar eller skibukser så er det dagen for å shoppe.

Det var berre det eg ville seie, ja og så god helg, sjølvsagt, til alle som stikk innom. 🙂


This entry was posted in: Fredag, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. God helg! Tulipaner var jammen en god ide; det skal jeg nok unne meg om ikke lenge, jeg også. Er midlertidig firebarns’mor’ et par dager til, men fra og med mandag er jeg igjen herre over eget liv. Og da blir det nok blomster for å feire 😉

    Ha ei kjempehelg!

  2. God helg til deg, også. Jeg har sendt penger til Leger uten grenser og jeg har kjøpt tulipaner.

    Håper på en avslappende helg; lese, gå en skitur, spise god mat og drikke noen glass med rødt.
    Tror nesten helt sikkert at jeg skal så tomater og stemorsblomster i morgen…

    🙂

Leave a Reply