Duft
Comments 4

Cartier-kupp

Glasmagasinet sluttar å selge Cartier no i desse tider. No har dei sett fram på salg til halv pris alle saman, så det er mogeleg å gjere eit skikkeleg kupp.

Delice er ei deilig duft dersom du vil ha ein velkomponert fruity-floral, og dei har også ein del av Delice Eau Fruitée, som har blitt hylla som ein vinnar av parfymeekspertar verda over.

Dei har også So pretty, som eg faktisk ikkje har lukta på, men som sikkert er vel verd ein sniff. Baiser du dragon er dei tomme for dessverre, det er min favoritt.

På herresida har dei Pasha, Roadster (den nye i liggande flaske som skal sjå ut som ein bil), Déclaration, Santos og ein til som eg ikkje huskar. (Note to self: Ta bilde. Alltid.)

Santos må dei ha henta opp frå kjellaren, den har eg ikkje sett til sals i Norge på mange år.

Så viss du er i byen, og er glad i Cartier, så bør du nytte høvet. Ha ein fin laurdag!

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Hadde jeg vært i byen nå, hadde jeg tatt en tur innom, ja. Delices har jeg, og den er virkelig en nydelighet 🙂

  2. Hmmm,håper de har litt igjen mandag formiddag! Hva synes du forresten om Scarlett fra Cacharel?

  3. Fru storlien: Eg lukta på den då den kom, men huskar den ikkje skikkeleg. Den var ikkje fråstøytande, men eg meiner å ha tenkt at den var litt “ung”.

  4. marte says

    Den eneste jeg har prøvd fra Cartier er So pretty, og den liker jeg. Har sett den blir kalt Mitsouko med en dæsj solbær. Fruktig og god, uten å bli kjedelig. Men klarer meg lenge med en decant, særlig siden jeg ikke bor i Oslo og kan benytte meg av sånne salg 🙂 Men er vel kanskje ikke så dyr på nett heller.

    Noterer Delice på testlista!

Leave a Reply