Kunst
Comments 4

Prisane byrjar å hagle-

-over Gabourey Sidibe som spelar hovudrolla i filmen Precious. Eg såg filmen saman med trettenåringen (som vart fjorten på onsdag!) i forrige veke, og den gjorde eit enormt inntrykk på oss begge. Gå og sjå den viss du ikkje allereie har gjort det! Ho fortener alle publikummarane og prisane ho får.

This entry was posted in: Kunst

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Anita K. says

    Hvem skulle tro at en slik historie – om noen av de verste sidene ved det fattige USA, skulle fange selv de mest kresne juryene. Den er ikke kommet hit til vår lille lokale kino. 🙁

  2. Helge og eg såg denne i går og eg tykte absolutt at dette er ein sjå-verdig film. Den gjorde i alle fall eit intrykk på meg.

    Lurar på korleis romanen er? Får tenkje på å lese den ein gong.

  3. Anita K: Den kjem nok på dvd om ikkje så lenge.

    Jorid: Eg har høyrt at den er endå råare enn filmen, naturleg nok. Enkelte ting som er berre antyda i filmen er nok meir uttrykkeleg beskreve i boka.

  4. Denne skal jeg helt klart se, og lese boka også. Må bare finne tid ( frykter at det blir nok en film på dvd grunnet dårlig planlegging)

Leave a Reply