Humor
Comments 3

Mafiaen…

Tidene har endra seg, eg hadde svangerskapspermisjon før internett (nesten), før mobiltelefonar og før kaffebarane. Det var slitsomt, vi gjekk og gjekk, og vi gjekk og gjekk. Slik er det no:

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Hm, fekk min siste i verste latte-tida, men makta kanskje fire kafebesøk i heile mammapermisjonen. Siste kafebesøk knepent gjennomført med to ikkje-permitterte, heilt barnlause assistentar. Puh, i overkant intenst for meg.

    På den andre sida synest eg heller ikkje det er eit problem at andre orkar å ta med beibiane ut. Blir i godt humør av å sjå masse sånne smånurk, eg. Synst fort det kan bli litt masse morsmelkskrekk også 😉

  2. FANTASTISK bra rute; fra ei som ikke har hatt en eneste svangerskapspermisjon i hele sitt liv… 😆

Leave a Reply