Frustrasjonar, Livet
Comments 3

Surprise…

Rekk opp handa, den som har sett Ricky Martin, og ikkje tenkt på dette… Er det ikkje snodig, dette at ein føler behov for å stå fram som homofil når resten av verda har tenkt at slik er det alltid? Det same skjedde med Erlend Bratland for nokre veker sidan.

OK, eg godtek at det vert brukt som eit marknadsføringstriks, all ære. Men bortsett frå det? Kva er greia? Alle kunne jo konstatere dette med det blotte auga?

This entry was posted in: Frustrasjonar, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Jeg har vel alltid visst det, men har benekta det for meg selv lenge.. Jeg vil ikke at han skal være homofil, han var jo en av drømmemennene mine! 🙁 Er vel fortsatt det da, forsåvidt..

  2. Lindusen says

    Selv om alle visste det fra før så er det alltid kjekt når suksessrike mennesker står frem og er åpen om at det er helt ok å være homse. Om vi liker det eller ikke så er kjendiser rollemodeller for mange unge mennesker. Bare så synd at Ricky Martin i likhet med George Michael slet lenge med å akseptere sin legning.

  3. Anita K. says

    Velkommen etter gutter, sier jeg. Og bra at de bare høster et skuldertrekk fra folk. Det hadde vært verre om de fikk massiv fordømmelse. Men da ville de vel neppe stått fram, heller….

Leave a Reply