Blogging, Mat
Comments 2

Ut av tåka – fin matblogg


Her er ein kjempefin og lærerik matblogg for oss som er hakket meir nerdete enn landsgjennomsnittet når det gjeld mat, eller som på eit eller anna tidspunkt i livet har tenkt at det kunne vere gøy å prøve å leve av det. Av den har eg lært enormt mykje om kokkefaget, og eg har også lært at det kanskje ikkje er noko for meg.

Bloggen er skriven av ei kvinne som er frilansjournalist, men som har bestemt seg for å prøve å utdanne seg til kokk. Det ber bloggen preg av, den er velskriven og innsiktsfull, og ho har ei veldig god observasjonsevne. Deltakarane i Masterchef ville nok ha glede av å nærlese denne frå tid til annan. Den heiter Cooking school confidential. Enjoy!

This entry was posted in: Blogging, Mat

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s