Duft
Comments 17

Samlinga mi

Det har skjedd ting sidan sist eg la ut bilde av parfymene mine, så eg tenkte eg skulle legge ut eit bilde eller to.

Samlinga av store flasker har blitt supplert noko, med nokre deilige Serge Lutens og Armani Ondé for å nemne nokre. Estée Lauder Jasmine White Moss er også eit flott tilskot, syns eg. Eg likar den veldig godt.

Eau de Tarocco er eit av nyinnkjøpa som eg har brukt aller mest, og den hentar meg alltid mange kompliment, den største lykka ein parfymeelskar kan oppnå.

Minisamlinga mi har vakse meir, der har eg supplert med fem nye Bulgari-dufter og eit knippe frå Victoria’s secret.

Tarot-duftene frå D&G har også kome til, sjølv om eg har gitt bort to til personar eg trur vil nyte dei meir enn meg. Kuppet eg gjorde i København i påska har også vore eit fint tilskot til samlinga.

Har du bilde av di samling, så lenk gjerne til den i kommentarfeltet! I mellomtida kan du ta ein titt på denne.

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

17 Comments

 1. Mye deilig 😀 Jeg planlegger å vise min samling også, men først vil jeg ha i hus appelsinblomstene til SL (ebay) og Prada (Fragrancenet). Sistnevnte tar så lang tid at jeg begynner å lure på om det blir en høstparfyme. Fragrancenet gjør seg ikke populære hos meg for tida.

 2. Ååååh! Begjær! Jeg liker veldig godt Bulgari-duften, den hvite, mmm! For tiden svinger jeg mellom tre stykker 🙂 klarer ikke bestemme meg for kun en. Parfyme er deilig, og jeg bruker de gjerne hver dag 🙂 Det er hverdagsfryd!

 3. Mye flott og spennende! 😀 Donna Karan Black Cashmere er en jeg har lyst på. Hvilken Montale er det du har der, er det Blue Amber? Oj, ser også Boucheron Trouble som jeg må snuse på en gang, har gått forbi en reklameplakat av den i årevis. Også L’Artisan flakonger…det er noe jeg har tilgode og oppleve 🙂
  Får lage til noen bilder av samlingen når jeg får de siste innkjøpene. Bestilte en mini fra fragrancenet for litt over en måned siden, kom nå i uken som gikk.. 🙄

 4. Cilla says

  Kjekt med parfyme. Men held dei seg? Eg har fått det for meg at parfyme varer eitt år, då er det tid for ny.

 5. Å nei, dei held seg leeeenge! Dei eldste parfymane mine er nærare 40 år, og dei er dei beste… Utløpsdato på parfyme er stort sett berre tøys. Nokre få merke har «svake» dufter som kan bli skada over tid, særleg Annick Goutal (som du må til Køben for å få tak i) har litt dårleg rykte på seg. Men dei store husa, som chanel, Guerlain, Givenchy (dei gamle) og Dior har veldig haldbare parfymar. Du finn dei til gruoppvekkande prisar på eBay…

 6. Elin says

  For noen år siden fikk jeg Boucehron sin Initial; flakong formet som en perle. Synes den er hinsides nydelig. Hva synes du om Boucheron sine parfymer? Jeg er helt på nybegynnerstadiet mht parfyme, og er nysgjerrig på hva du mener. Og, godt å høre at parfymer holder seg lenge. Jeg levde også i den villfarelse at parfymer går ut på dato, selv om en oppbevarer de på forskriftsmessig vis. Må til slutt få skryte av bloggen din, den er det kvalitet over!

 7. Den einaste eg har av Bucheron er Trouble, som er deilig. Den er kjøpt i køben, har ikkje sett den i Norge.

  PArfymar som står i normal romtemperatur og mørkt kan leve leeeenge. Takk for skryt! 🙂

 8. Nice collection, i spotted a few of my favourites, too! 🙂
  greetings
  lillie

 9. Tara C says

  Very nice, spotted a couple of my favorites as well – Cinema and L by Lolita Lempicka. Thanks for posting!

 10. Slike bilder er alltid et herlig syn 😀 Hadde ikke du en SL bell jar også?

 11. Bipbap: Den står der, rett bak Allure sensuelle, omtrent midt på brettet. Neste gong skal eg bruke stativ og laaaang lukkartid, slik at eg får det skarpare i djupna.

 12. Pingback: Diptyque: Vetyverio « Alt godt

 13. heidrun says

  Hei, hva heter den Bulgari-parfymen som er på øverste bildet, forrerste rad, tredje fra venstre? Fant en sånn flakong i en skuff i et kollektiv jeg bodde i en gang, noen hadde flytta fra den, og jeg adopterte den gladelig! Har dessverre aldri sett den igjen i parfymeri, og husker ikke navnet, men skulle gjerne hatt mer av den! Har du forslag til parfymer som ligner, dersom den ikke er på markedet lenger? Hilsen novise.

  Ps: jeg testa Byredos 1996 forleden, syntes den kanskje var i samme sjiktet, men egentlig alt for dyr for mitt budsjett…

  • Den heiter Bulgari Black, og er heilt fantastisk! Den er ganske unisex, Bulgari prøvde å gjere den mandig ved å lage pakninga som eit traktordekk. Den er ei nydeleg, varm teduft, med vanilje, litt sitrus og sjasmin. Eg trur og det er tonka i den. Eg skriv litt om den her.

 14. heidrun says

  Takk skal du ha!! Har leita litt på nett nå, ser ut til at den kan bestilles fra ulike nettbutikker. Da jeg fant den ante jeg ikke om det var en dame- eller herreparfyme, og internett var ikke utbredt nok til at jeg fikk sjekka. Men unisex makes sense 🙂
  Anbefaler altså også 1996 fra Byredo, har bare luktet på den et par ganger i butikk, men ser for meg at den kan gå hjem hos en Bulgari Black-fan 🙂

Leave a Reply