Fest, Humor, Livet
Comments 6

Hjärtat

Er det berre eg som syns det er litt snodig når ho som ekspederer meg i undertøysbutikken seier: «Hur går det med dej, hjärtat» når eg står i prøverommet? Eg har aldri møtt henne før.

(Når den vennlege svenske dama skulle inn til ho i naboprøverommet sa ho: «Nu kommer jag inn till dej, damen.» «Hjärtat» var kanskje betre.)

(Og det vart veldig fint (og dyrt) undertøy.)

This entry was posted in: Fest, Humor, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Vel … var du i England, ville det vært «love» eller «darling … vet ikke hva som er verst, jeg? 😉 Om hun så skulle inn i prøverommet til deg, og sa at nå kommer hun inn til deg, love eller darling ..? Hihihii 🙂 Tenker det bare var en vennlig form, dog på svenska – vi nordmenn er jo som kjent temmelig stive av oss når det gjelder nærhet .. Kos deg med undertøyet! Fortsatt god sommer 🙂

 2. Enig med Embla; uvant i Norge men ikke unheard of. Dama var nok proff, selv om det er uvant for oss på norsk 😉

 3. Ja, og når ho i tillegg stakk handa ned i bh-en, og løfta alt dit ho ville, så… 😆

 4. jeg synes det er superhyggelig med hjärtat! og at engelskmenn kaller deg love og amerikanerne darling 😀 men det er jo meg, da… i norge er vi ikke så vant med det, men jeg tar meg selv i å ofte slenge på et «kjære deg». så jeg prøver 😀

 5. plum says

  proffe undertøysdamer er et gode. de ser med et blikk bh-størrelse, vennlig tilstedeværelse i butikker liker jeg bedre og bedre.
  Ellers super blogg. Smått og stort formidles. Fortsett!

 6. glamourlegen says

  Åå! Det er så koselig med svenske ekspeditører som sier ´hjärtat´!
  Og de er ofte supernice ellers også (tok du den, Slikejenter?).

  Hadde tidenes beste bh-shopperunde på NK i vinter. Det er lett å se seg blind i butikken, jeg kan lett ende opp med 10 bh´er i prøverommet hvorav ingen passer. Jeg er en klassisk krysning mellom timeglass og pære med en mage som aldri har hatt antydning til sixpack, og er ikke alltid like glad i mine wobbly bits, så fikk litt panikk av å bli sett ut av en knøttliten, superslank og flatbrystet, snerten ekspeditrise i butikken. Hadde egentlig bestemt meg for at dette gadd jeg ikke likevel, men hun lesset på meg den ene modellen vakrere og mer velsittende enn den andre, og grov og dro og løftet og sto i med mine E/F, og fikk meg til å føle meg pen og flott. Hun klarte til og med å prakke på meg en skimpy blonddesak av en balconette, noe som vanligvis er meningsløst fordi en viss del av brystet pleier å bare hoppe ut for et godt ord. Ren magi.

Leave a Reply