Duft, Lykke
Comments 3

Del godene!

Nei, dette har ikkje blitt ein politisk blogg, sjølv om eg kan kome med eitt og anna drypp.

No handlar det om folk som er lidenskapeleg opptekne av eit eller anna, som parfyme, haging eller kva veit eg. Eg har nemleg oppdaga eit fellestrekk for slike menneske; dei likar å dele lidenskapen sin med andre. Og det gjer seg reint fysiske utslag, i form av Hemmelig Hagevenn-prosjekt, Secret santa eller The Scent Trail.

Men det gjer seg også utslag i at når eg er i Paris så er det ei rein glede for meg å gå inn i Palais Royal og handle Bas de Soie og Tubereuse Criminelle til ByP. Det vart han så glad for at han har sendt meg ei miniskattkiste med småflasker! I skattkista fann eg:

Serge Lutens:
– Fumerie Turque
– Borneo 1834
– Sarrasin
– Tubereuse Criminelle

Christian Dior:
– Diorissimo EdT
– Bois d’Argent

Montale: Amber & Spices
Prada: no. 3 Cuir Ambrée
Guerlain: Vol de Nuit Parfum
Caron: Nocturnes
Atelier Cologne: Bois Blonds
Gucci: Rush
Byredo: Rose Noir
Maison Martin: Untitled
Aroma M: Geisha Blanche
Rosine: Poussiere de Rose

Er eg ikkje heldig? 🙂 Note to self: Kjøp fleire ammunisjonsboksar…

This entry was posted in: Duft, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

 1. Aldeles herlig 😀
  Det er mange der som er aldeles og fullstendig herlige! Feks tuberosen til SL, Borneo 1834 fra samme og Rose noir fra Byredo.
  Gled deg!

 2. Trine says

  I anledning sjenerøse sjeler: Tusen takk for duftene du sendte til mange av oss tidligere i sommer – veldig hyggelig!!

 3. You deserve it, Alt Godt!
  Håper du finner noe spennende 😉

Leave a Reply