Grønt
Comments 6

Frø! Alle desse frøa!


Eg har altså meir. Hajal, Tigeranda, Elisabeth og andre som har meldt seg skal få, men eg har meir til overs! Små, fine posar med matrem-frø og vossakvann-frø. Vil du ikkje ha? Det er gratis! Send ein mail, så får du i posten.

This entry was posted in: Grønt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Hei du, jeg vil veldig gjerne ha kvann-frø! Da du hadde parfymegiveaway tidligere i sommer forsøkte jeg meg med å sende en mail, men enten hadde jeg feil mailadresse, eller så var det den store epost-draugen som gjorde at mailen tydeligvis aldri kom fram. Så jeg melder herved min interesse for frø over bloggen denne gangen, så kan vi gjøre alvor av å treffes over en kaffe og en lunsj i løpet av de neste par ukene?

  Likar

 2. Arna ;-) says

  jeg mente jeg sa JA til frø i forrige runde også… Prøver meg igjen…

  Likar

 3. Bare kvann her også, forresten, glemte å si det 😀 Har planter om at det overgrodde eks-blomsterbedet skal få noen matnyttige planter i seg neste vår/sommer…!

  Likar

 4. Eivind says

  Hei! Har du flere kvannfrø? Jeg har endel frø til bytting, hvis du er interessert.

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s