Grønt
Comments 6

Frø! Alle desse frøa!

Eg har altså meir. Hajal, Tigeranda, Elisabeth og andre som har meldt seg skal få, men eg har meir til overs! Små, fine posar med matrem-frø og vossakvann-frø. Vil du ikkje ha? Det er gratis! Send ein mail, så får du i posten.

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. Hei du, jeg vil veldig gjerne ha kvann-frø! Da du hadde parfymegiveaway tidligere i sommer forsøkte jeg meg med å sende en mail, men enten hadde jeg feil mailadresse, eller så var det den store epost-draugen som gjorde at mailen tydeligvis aldri kom fram. Så jeg melder herved min interesse for frø over bloggen denne gangen, så kan vi gjøre alvor av å treffes over en kaffe og en lunsj i løpet av de neste par ukene?

  2. Arna ;-) says

    jeg mente jeg sa JA til frø i forrige runde også… Prøver meg igjen…

  3. Bare kvann her også, forresten, glemte å si det 😀 Har planter om at det overgrodde eks-blomsterbedet skal få noen matnyttige planter i seg neste vår/sommer…!

  4. Eivind says

    Hei! Har du flere kvannfrø? Jeg har endel frø til bytting, hvis du er interessert.

Leave a Reply