Fest
Comment 1

Festbordet…

Slik såg det ut, ferdig pynta og med forrettane på bordet.

Meny:

Caprese, Italiensk salat med tomat, basilikum og mozarella, med skinke, saltsylta sitronar og aioli

Heilsteikt entrecote, langtidssteikt og grilla, servert med honningglaserte grønsaker, potetterrin, raudvinssaus og salat

Pannacotta med skogsbærsaus

This entry was posted in: Fest

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Bina says

    Oj, oj, vann i munnen bare av og se og lese. Jeg er en elendig kokk så dette hadde jeg aldri våget meg på.
    Heldige de som blir invitert til et slikt selskap.
    (jeg har faktisk lært og tort bruke noen småknep av deg, leser nemlig alt).
    Du er en fantastisk kokke!

Leave a Reply