5 Comments

 1. Fantastisk 😀
  Naturfaglæraren på vidaregåande gav vekk pinnedyr over ein låg pinne, men eg klarte heldigvis å halde meg mot tilbodet.

 2. Jeg var hjemme hos noen en gang som hadde pinnedyr – og som slapp dem ut i stua av og til. Er stygt redd for at de kanskje har uante mengder av sorten i dag, men … Morsom annonse!

 3. kirsitn says

  Been there, done that… Det australske pinnedyret Extatosoma tiaratum er derimot litt mer spennende. Hunnene blir digre og piggete, mens hannene er noen små spjælinger som til gjengjeld er utstyrt med vinger og lange, fine følehorn. Riktig søte dyr!

 4. Haha…. slike annonser kan man like. Ikke at jeg noensinne ville kjøpt en pinne med bein. Jeg som ikke liker at insekter blir større enn fluer. Og ikke min villeste feberfantasier kan jeg forstå hva folk skal med slikt noe.

 5. Stilig annonse – det er nesten så en kan få lyst til å kjøpe. Men bare nesten, jeg kunne aldri tatt noen sånne dyr inn i huset til meg!!

  God helg, Alt godt:-)

Leave a Reply