Jul, Livet, Lykke
Comment 1

Heim til jul

Maria Mena syng det også fint, men for meg har gode, gamle Chris Rea laga min ultimate heim til jul-song.

No køyrer vi frå Oslo og vestover, og det blir jul i heilt nye omgjevnader, heime hos familien til min kjære. Barna er saman med pappaen sin heime hos hans foreldre på Finnskogen, og har det kjempefint der. Vi hadde julaftan her på søndag, og vi traff med gåvene, virkar det som. Estée Lauder og Lego fall i smak.

Vi vender nasa nedover att om kvelden andre juledag, og så kjem barna hit tredje juledag og blir her over nyttår. Eg kjem til å blogge gjennom jula, men i kveld, når vi køyrer avgarde, passar det å ynskje alle lesarane mine ei fredeleg og fin jul. Fortell dei du er glad i at du er det, og nyt alt det gode rundt deg, lys, mat, drikke og fine menneske.

This entry was posted in: Jul, Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Fiiiiint, både med Maria Mena og Chris Rea… Men jeg venter på at noen skal lage sangen «sailing home for Xmas» for de av oss som f.eks. tar hurtigruta… 😛

Leave a Reply