Humor
Leave a Comment

Nei, no må vi le litt

Som eg har skrive om her tidlegare, så var vi nordafor i helga.

Nordlendingane er kjende for ein røff og direkte humor, og det fekk vi mange døme på i løpet av turen vår. Vi vaks opp med Oluf, lese høgt av hikstande foreldre. Ja, dei las Aukrust og Eskeland og, for ikkje å snakke om desse som tulla med politikarane på syttitalet, huskar ikkje kva dei heitte.

Men Oluf står i ei særstilling. Sommaren 1980 slo mor mi ut håret, og investerte i Postens sommerkassett som underhaldning på den nesten 1500 kilometer lange køyreturen til Målselv. «Skal du sett i sommar, så sett i Alta» er framleis gangbar familiehumor i vår familie.

Difor tenkte eg at det ville vere passande å dele denne med deg. Kos deg!

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Leave a Reply