Frustrasjonar
Comments 6

Å nei, håret mitt!

Kva er det med dette håret? Det er mogeleg eg har hatt uflaks, men dei tre-fire gongane eg tilfeldigvis har sett på Top Model så slår det ikkje feil: Ei av jentene som er med fell om i krampegråt fordi dei må klippe håret.

Men i alle dagar, sjekk ut catwalkane rundt omkring, sjekk ut moteblada. Viss du ser bort frå Norsk Ukeblad: Er det modellar med lyst linhår du ser overalt? Nei, det er jo ikkje det. Skal ein først inn i modellbransjen så må ein vere budd på å skifte uttrykk. Surprise! Kunden vil ikkje ha berre ein ting!

Ein får kjensla av at jentene er med for å få bekrefta at dei framleis er penast i klassen, ikkje for å lære eit yrke. Dei står der som ein annan hulkande Samson Goliat, all deira gjennomslagskraft låg i det håret som no er klipt av eller farga raudt. Dustedamer. Det er ein jobb, dette, ikkje ei utstilling av søte jenter.

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Hihi, eg tenkte eg måtte slå det opp når eg skreiv det, og så gløymde eg det før eg publiserte… Takk, Siri!

 2. kremt. jeg har fra sikre kilder at det er et viktig (=god tv) å få minst en jente til å grine når de gjør makeover 😉
  Jentene velges nok dessuten ut primært for å lage god tv. For all del, de må jo ha modellpotensiale, men personligheten er garantert viktig. (og da også evnen til å leke drama-queen)

 3. grå says

  Vel..nå trengte håret hennes en klipp fordi det var bleket ekstremt slitt i tuppene. Men jeg synes ikke den rødblonde fargen, eller hva det nå er, var noe for henne, så der bommet de. Den gjorde henne gørr kjedelig alminnelig (og det ble kanskje gjort med vilje for å lage underholdning). Har ingen problemer med å forstå jenta 🙂

 4. Jeg hadde, selv som relativt uforfengelig 30-åring, grått mine modige tårer om noen tvang meg til å klippe av håret som etter mange års sparing rekker meg til livet. Men så er jeg -av så mange grunner (høyde og vekt og alder og lyster og prinsipper og sånt) -heller ingen aspirerende modell… Skal man overleve i den bransjen, må man takle verre ting enn en hårklipp. Det er enda morsommere når de ikke liker antrekk og sminke -hallo, det skal av om et par timer…!

 5. UnaCita says

  De er vel med frivillig? Dersom de ikke vil klippe håret eller hva det nå enn er de angiveligvis tvinges til, kan de vel bare si stopp. Men da får de jo ikke være på TV. Det er vel der det ligger kanskje? Har forøvrig ikke kanalen, så hva vet egentlig jeg :O)

  UnaCita

Leave a Reply