7 Comments

  1. Den er fin! jeg har aldri likt henne, men da Queenie var fire år hørte hun Babushka på radioen og etter det har hun vært hekta på Kate Bush. Så, etter å ha hørt det jevnt og trutt har jeg også begynt å like det stadig bedre. Teksten i Wuthering heights er fin – jeg leste boka omigjen for noen år siden, og da ble på en måte sangen enda finere.

  2. Også min heltinde! Uden sammenligning. Jeg elsker hendes musik, tekster og hele det univers, der opstår omkring hende, når alt går op i en højere enhed.

    Tusind tak for sangen 🙂

  3. Boka har jeg lest som ungjente, og da jeg var 12-13 år gikk den som serie på TV, med Ian McShane som Heathcliff. Fryktelig romantisk! 🙂

  4. Denne sangen minner meg om mine år på barne og ungdomsskolen. Sløydlæreren min elsket sangen, og vi hørte den alltid i sløydtimene.

Leave a Reply