Duft
Comment 1

The beautiful mind

Heaven Scent held no til på Eger, og får stadig inn nye, spennande dufter.

Det siste tilskotet deira er dufta The Beautiful Mind, som parfymøren Geza Shoen har lagd som ein hyllest til ei kvinne utanom det vanlege, Christiane Stenger. Christiane Stenger er kjend for at ho har ein ekstremt god hukommelse, ho Grandmaster of memory etter å ha vunne Junior World Memory Championships. Ei noko annleis muse for ei duft, altså.

Parfymen er basert på den tropiske blomen Tiaré, og har følgande notar: Bergamot, mandarin,  rosa pepper, magnolia, fresia, osmanthus, rose, tiaré absolute, musk, sedertre, sandeltre og aromakjemikaliet cashmeran.

 

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

Leave a Reply