5 Comments

 1. Bloggenanne says

  En herlig stripe!
  Som barn hadde jeg mange forsetter av typen “når jeg blir voksen skal jeg …”. De fleste er forkastet, da de åpenbart ikke var særlig gode (av typen “spise sjokolade hver dag hvis jeg vil” osv), men ett er beholdt: vi har lesestoff på do. Et variert og rikholdig utvalg, faktisk. Både mannen og jeg, og trolig ganske mange andre, er oppdratt med at man ikke leser på do, uten at vi noensinne helt forsto hvorfor. Nå er vi gamle nok til å bestemme selv…

 2. <3 Herlig!

  Og i motsatt til Bloggenanne er jeg oppdratt til at man har MASSE lesestoff på do; tegneserier, vitsebøker, paperbacks, diktbøker… Hos oss var det helt normalt at gjester ble sittende leeeenge når de var på dovisitt 😉

 3. Jorid says

  XKCD <3 Nokon gongar såpass lite "nerdete" at alle forstår dei. Sjekk ut dagens, den er også flott.

 4. Pingback: Pizzasnurrar « Alt godt

Leave a Reply