Livet, Reise
Comments 3

Eit hjarte på vandring


Begge dei to hjarta mine har vore på reise i det siste.

Den yngste har vore på trygge reiser, til bestemor i Nord-Norge og med pappa til Frankrike. Spennande og kjekt, men ikkje så risikabelt.

Den eldste, ho på femten derimot, er av det meir vidløftige slaget. Ho har saman med to vaksne og tre andre ungdommar reist til Brasil, for å bli betre kjent med indianarane som lever langt inne i regnskogen.

Prosjektet er i regi av Senter for frivillig ungdom på Sagene her i byen, og dei reiser for å bli kjent med indiansk kultur, for å bringe bodskapen om den indianske kulturen tilbake hit og for å knytte venskapsband. Du finn masse bilde frå turen her.

No er ho tilbake, i vesentleg same stand og mengd, med intrikate mønster på leggane, sekken full av gåver og fine ting, tusenmillionar myggestikk og stappfull av inntrykk.

På mail bestilte ho biff med kantarellsaus, og det fekk ho i går kveld. Ovedia lagde deilig rullekake som den attkomne sikkert et til frukost i dag.

No er det klesvask av dei få klesplagga ho ikkje har gitt bort, vask og lufting av hammock og deling av inntrykk og opplevingar. Og ho har ville idéar om India i februar. Ungdommen no til dags.

This entry was posted in: Livet, Reise

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Chilli Queen says

    Du skriver så godt – og nå er det på tide at jeg gir uttrykk for det!! Jeg elsker stilen din med hvordan du pakker inn ordene og du fortryller meg gang på gang 🙂 Her rørte du meg atter en gang til tårer – alt du skriver er fylt av kjærlighet & respekt og varme…. Please keep up the good work! (Gamle favoritter er «Han mestrar byen» og «Boudoir’….viser hvordan du mestrer språk og fengsler leseren (MOI) uansett sjanger – respekt, baby!)

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s