Ferie, Reise
Comments 2

Fine Cotswold

Minn meg på at eg må skrive noko meir om Cotswold ein gong. Det er så utruleg fint der, og lett å kome dit. Litt tourist trap-følelse, men likevel veldig fint.

Vegen dit går gjennom grøne enger kransa med lauvskog. Lauvskogen vert så tett at av og til følest det som å køyre i ein grøn tunnell, vegen er omslutta av det grøne.

Smale vegar leier deg til små byar som ikkje har endra seg så mykje anna enn at slaktaren er bytta ut med ein godteributikk, ei antikvitetsforretning eller ei sjabby-sjik ruskograsksjappe, fordi det er det turistane vil ha.

Stow on the Would, med små, fine butikkar, søte hus og deilig pub-mat. Og eit utruleg flott nettverk av stiar rundt omkring som ein kan gå tur på.

Eg har lært meg å drikke cider til fish and chips. Stor jente!

Her kunne vi budd. Sa eg at det er mange søte små hus her? Cotswold cottages, kallar dei desse husa. Me like.

Bourton upon the water, litt meir turistifisert, men likevel veldig sjarmerande og lett å slå i hel nokre timar i. Også med eit fantastisk turnettverk rundt om seg.

This entry was posted in: Ferie, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. det finnes mange nydelige plasser der ute i verden, bare vi tar oss tid å se de.. dette må være en av de ! utrolig flott !!

    ønsker dere fortsatt fine opplevelser og happy weekend : )

  2. Nyyyydelig! Mye likt my old neighbourhoood, kjempefint og herlig med stinettverk selv om det ender i en pub i stedet for en fjelltopp 😉

    Hils turkompisene, og happy holidays så lenge de varer!

Leave a Reply