Blogging
Comments 6

Gje-bort-dag!

Av ein eller grunn har eg kome på mailinglista til ei messe som heiter Gjør din bolig bedre. Den går av stabelen på Hamar helga 17.-19. februar.

Messa er sikkert fin, den. Det er berre at eg er ikkje på Hamar den helga. Men eg har fått ein bunke fribillettar!

Viss du er på Hamar eller har tenkt deg til Hamar den helga, og kan tenke deg å gå på messa så vil eg meir enn gjerne gje deg min fribillett. Legg inn ein kommentar under her, og så får du den tilsendt til den mailadressa du oppgir.

This entry was posted in: Blogging

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. Ojda, tar den gjerne imot vi 🙂 Bor i Hamar og hr lyst til å gå på messa 😉

  2. Tusen hjertelig takk!!! Alltid morro med messer, men det koster jo litt. Da kan jeg heller bruke penger inne der…heheh.

    Takknemlig klem fra Lena

  3. Janne says

    Hei.
    Jeg bor i Moelv, og kunne absolutt trengt et besøk på boligmessen. Har du fremdeles billetter igjen? For øvrig må jeg takke for en veldig fin blogg. Du skriver så bra, og oppskriftene dine er til inspirasjon 🙂

Leave a Reply