Frustrasjonar, Livet
Comments 5

Nasa i ein klut…

Det er litt stille her for tida.

Det er fordi eg er sørpe, sørpe forkjøla. Og så skjer det så mange ting på jobb at å ligge heime ikkje er eit alternativ.

Difor flatar eg ut på sofaen om kvelden, og klarer ikkje lagar spennande mat. I går: Pannekaker. I forgårs: Elgkarbonader frå Meny. Sausen vart god, men ingenting bloggverdig.

Ha tol med meg, send gjerne bli bra igjen-helsingar og gode råd om alt som hjelper mot ein klassisk vår-forkjølelse. På førehand tusen takk!

This entry was posted in: Frustrasjonar, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. God betring.
    Veit dessverre ikkje om noko som hjelper mot vårforkjølelse bortsett frå symptomdemping som nasespray og slikt. Å vente til det går over plar gjere susen 🙂

  2. God bedring og stor klem! Jeg håper det ER en forkjølelse, og at du ikke har pådratt deg pollenallergi 😉

    Min blogg er ganske lugn om dagen, den også, for jeg har til dels travle og lange dager – som regel fulle av gode og lystbetonte ting, men ikke alltid noe jeg kan eller vil blogge om. Gleder meg til vi ses! Og Emre sender en diger hundesmask, sier han. Så da blir du nok snart bra igjen. Hils dine!

  3. Jeg har hatt denne sjukå i to omganger nå, og det eneste som hjalp var varm drikke og ro under dyna! God bedring! ;O))

Leave a Reply