Når ein stiller seg lageleg til for hogg slik eg gjer kan ein ofte bli usikker på om det er noko poeng, dette ein held på med. Eg har hatt mine tankar om stormannsgalskapen det er å gi ut bøker og faktisk tru at nokon vil lese dei, eller at akkurat mi bok skal gjere ein skilnad.
Men av og til får eg tilbakemeldingar som verkeleg varmar, og som gjer at eg tenker at det faktisk er eit poeng med dette eg driv med. I går fekk eg ein mail frå ein lesar, som eg har fått lov til å attgje her i bloggen. Den gjorde meg så utruleg glad og stolt. Takk, Ingrid!
Hei!

Grunnen til at jeg skriver til deg, er fordi jeg ønsker å takke deg for utrolig mange gode oppskrifter og tips til ny tankegang når det gjelder mat og budsjett. Nå tar jeg dette som en utfordring og lager planer, kjøper mat på tilbud og kvantitet (snarere fremfor kvalitet). Jeg har begynt å se gevinsten i å bake hverdagsbrød selv, og utnytte rester på best mulig måte. Når det er trange tider er man så utrolig kreativ, og med gode tips fra boken din som er fremme mange ganger i uken – greier jeg å lage middager og andre retter uten den unødvendige ekstra turen på butikken.
Nå skal det også sies at jeg ser litt frem til hver lønningsdag – da er det liksom “lov” å skeie ut med luksuspålegg, og andre goder. Men mellom disse få dagene, lager jeg mat på veldig lavt budsjett. Jeg er veldig glad jeg fikk boka til jul, den har vært til god hjelp!!
Mvh
Ingrid
Kjenner litt på det når det gjelder bloggingen, det blir selvsagt i en annen skala enn det du snakker om, men jeg tror likevel at det er ganske vanlig å tvile på seg selv av og til.
Så godt at du fikk denne tilbakemeldingen akkurat når du trengte den!
Jeg ønsker deg en flott pinsehelg!
Så utrolig koselig Gunda, skjønner godt at dette varmer!!
Er mest opptatt av sunnhet og der er ikke dine oppskrifter å trakte etter, men sammenliknet med det perspektivet du her viser til er ikke mine preferanser av relevans. Stå på!