Bokprosjekt
Comments 3

Varm om hjarta

Når ein stiller seg lageleg til for hogg slik eg gjer kan ein ofte bli usikker på om det er noko poeng, dette ein held på med. Eg har hatt mine tankar om stormannsgalskapen det er å gi ut bøker og faktisk tru at nokon vil lese dei, eller at akkurat mi bok skal gjere ein skilnad.

Men av og til får eg tilbakemeldingar som verkeleg varmar, og som gjer at eg tenker at det faktisk er eit poeng med dette eg driv med. I går fekk eg ein mail frå ein lesar, som eg har fått lov til å attgje her i bloggen. Den gjorde meg så utruleg glad og stolt. Takk, Ingrid!

Hei! 

Til jul fikk vi boka “Smalhans” av svigermor – og far, siden vi da akkurat hadde gjort vårt største kjøp noensinne, en enebolig. Dette medførte en ganske så annen økonomi, og dèt i tillegg til å gå i barselpermisjon i januar med 80% dekningsgrad, sier det seg selv at det ble smale tider. Det er det forsåvidt enda. Slik er det vel for de fleste antar jeg, og vet at det blir bedre. Vi er nygifte, er akkurat ferdige studenter, har ei jente på 8 år og ei på 4 mnd. En ganske vanlig situasjon, men jammen om vi har det bra sammen :o)
 
Grunnen til at jeg skriver til deg, er fordi jeg ønsker å takke deg for utrolig mange gode oppskrifter og tips til ny tankegang når det gjelder mat og budsjett. Nå tar jeg dette som en utfordring og lager planer, kjøper mat på tilbud og kvantitet (snarere fremfor kvalitet).  Jeg har begynt å se gevinsten i å bake hverdagsbrød selv, og utnytte rester på best mulig måte. Når det er trange tider er man så utrolig kreativ, og med gode tips fra boken din som er fremme mange ganger i uken – greier jeg å lage middager og andre retter uten den unødvendige ekstra turen på butikken. 
 
Nå skal det også sies at jeg ser litt frem til hver lønningsdag – da er det liksom “lov” å skeie ut med luksuspålegg, og andre goder. Men mellom disse få dagene, lager jeg mat på veldig lavt budsjett. Jeg er veldig glad jeg fikk boka til jul, den har vært til god hjelp!!
 
Mvh 
 
Ingrid
This entry was posted in: Bokprosjekt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Kjenner litt på det når det gjelder bloggingen, det blir selvsagt i en annen skala enn det du snakker om, men jeg tror likevel at det er ganske vanlig å tvile på seg selv av og til.

    Så godt at du fikk denne tilbakemeldingen akkurat når du trengte den!

    Jeg ønsker deg en flott pinsehelg!

  2. Jan I. Moe says

    Er mest opptatt av sunnhet og der er ikke dine oppskrifter å trakte etter, men sammenliknet med det perspektivet du her viser til er ikke mine preferanser av relevans. Stå på!

Leave a Reply