Livet
Comments 2

Stakkars store, sterke karer….

Arnljot Gelines vei, melding om brann, røyk fra tak, nødetatene er på vei

Vi var invitert til middag i naboblokka, så då vi kom dit sto det ambulansar, brannbilar og til og med eit helikopter på plass. Då det heile var over nytta dei flotte karane høvet til å kvile ut og debriefe på parkeringsplassen utanfor der vi spiste middag.

Gjengen med elles vaksne, fornuftige damer gjekk litt frå konsepta då vi ved å lene oss lett til høgre kunne bivåne desse staselege mannfolka. Vi er jammen lette å glede. Og det er noko spesielt med desse brannmennene.

This entry was posted in: Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Haha! Det er enkelte universale ting som gjelder damer – uansett alder – og blant de tingene er: fascinasjon for brannmenn. Sykler forbi brannstasjonen hver dag, og blir like glad hver gang jeg ser staute karer i uniform som slapper av i fluktstoler med kaffekopp i hånd.

  2. Sommerjobben min i år er samme sted som brannstasjonen. Kan sikle hver bidige dag, jeg. Jommen er det mange kjekke av de!

Leave a Reply