Duft, Kurs, Parfyme, Personleg
Leave a Comment

Vil du lære meir om parfyme?

Syns du det er vanskeleg å finne di duft? Har du opplevd å kjøpe ein parfyme som var deilig på nokon andre, eller som lukta godt i butikken, men når du kom heim så passa den ikkje deg i det heile tatt? Lurer du på om du skal kjøpe Eau de toilette, Eau de parfum eller rein parfyme?

IMG_2154Dette er eit tema som eg likar å snakke om, for eg har jobba mykje med å finne ut korleis ein finn den dufta som passar best til akkurat meg.

Eg har snakka om parfyme med kollegaene mine, holdt foredrag på København-båten, for venninnegjengar, på Underleir og for utdrikningslag, både for menn og kvinner. Eg har også holdt kundeseminar på Glasmagasinet.

IMG_2161I parfymeavdelinga på DFDS fortalte dei at dei hadde selt heilt andre dufter etter at eg hadde holdt kurs enn dei vanlegvis gjorde. Det syns eg var veldig gøy, då har eg inspirert folk til å snuse på nye ting, som ikkje nødvendigvis er det aller nyaste, men som passar til deg og din hudkjemi.

Eg har ei samling på rundt 200 små og store flasker med parfyme for samtlege kjønn, så sjansen er stor for at du finn ut kva du likar. blant mine dufter.

Det går altså an å leige inn meg for å lære korleis du grip det an for å finne di duft. Syns du det høyrest gøy ut kan du ta kontakt med meg, så blir vi einge om pris og tid.

Leave a Reply