Musikk
Comments 2

På kvinnedagen –

– kva gjer ein? Viss du er i Ringsakerområdet har eg eit tips: Kammerkoret Ensemble 96 held konsert med temaet Den moderne Maria. Ifølge dei som arrangerer presenterer konserten historier om gjemsel og glemsel, vinter og varme. Her er programmet:

 

mariaProgram
Andrew Smith:  Pulchra es tu Maria

Karin Rehnqvist:  Bara du går över markerna
Karin Rehnqvist:  När natten skänker frid
Knut Nystedt:  Stabat Mater
Cecilie Ore:  Carnatus
Judith Bingham:  Winter’s Pilgrimage
Sven-David Sandström:  Ave Maria
Torbjørn Dyrud:  En målares önskan
Torbjørn Dyrud:  Via media
Marcus Paus:  Ave Maria

 

 

 
På konsertane vil du også få høyre Kristine Solberg, cello og Ane Marthe Sørlien Holen, perkusjon. Konserten vert gjenteken i Ris kyrkje i Oslo 14. mars. Sjåast vi der, kanskje?

This entry was posted in: Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Vel, sikkert ikke dumt det men jeg har vært nede i fjæra idag jeg da…Kanskje ingen bombe akkurat 😉

    herlig det egget under her og så ser jeg du har oppskrifta på potetlabb som jeg kaller det;) Ringte min mor i jula og lurte på hvordan hun lagde dette, da hun nesten hver gang hadde poteter til overs laga “labb” til kvelds 😉 Jeg i en alder av over førti hadde ikke laga det før, fy og skam men gode ble de og borte ble de. Herlig med smør og sirup på;)))

    Ha en flott, ny uke der ute og ja grattis med dagen;0)

    Klem

Leave a Reply