Ferie, Lykke, Reise
Comments 6

Endeleg!

No er det på plass, vi skal til Danmark i påska. Ikkje snø, ikkje holke eller slaps, berre ein fin liten landsby med eit hus stort nok til oss og ein familie til. Ein halv time til København, med bading i DGI-byen og spa for mor og mor. Kan det bli betre? Sjekk ut http://www.boligbytte.no, kanskje dei har noko til deg og? Her er nok av det vi gler oss til:

Købenkafé…

kc3b8benkafe

Tivoli…

tivoli1

This entry was posted in: Ferie, Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Heldige deg! Jeg sjekket ut priser på sommerhus og prisene var ikke så ille i påsken. Men å komme seg dit med bil når du bor på vestlandet….

  Men sommerferien til Danmark er i boks, så jeg gleder meg. D

 2. Berit says

  Mmm, det så ikke dumt ut.
  Men påska er Sunnmøre for oss, gasse oss med alskens sjølhenta sjømat, sole oss i naustveggen og plukke påskeliljer i egen hage. Ikke dumt det heller!

 3. Ah- det ER deilig i Danmark, altså. Jeg skal nedover i begynnelsen av juni. Et par dager med sammenehengde bløtlegging og massasje på Spa, og bare jenter, og luksushytte, og sommer 😀

 4. sol says

  å, så deilig det ser ut! (litt misunnelig her 🙂
  Vi skal til sunnmøre, og det er som du veit fint det også!

 5. Gry: Sommaren vår er ikkje i boks enno, men detblir nok eit bytte, det og. 😀
  Berit: Ja, det har sin sjarm! Spesielt det der med påskeliljene, dei er tregare her hos meg.
  BÅ: Deilig! Eg skal ein tur til Køben i slutten av mai og, jobbreise som blir kombinert med avslapping og kos.
  Sol: Vi hadde eit mildt press på oss for å kome nordover, men det vart kjempedyrt. 11 000,- for flybillettar for fire… Då er det betre å ta bilen til DK.

 6. Pingback: Danmarkspåske « Alt godt

Leave a Reply