6 Comments

 1. GRATTIS! ! !

  Og tusen takk for oppmuntringskommentar! 🙂

  Hilsen og klem fra Irén

 2. sol says

  Ball laga på måten du skildrar her er noko av det eg saknar mest! Takk for oppskriftene, kanskje eg dristar meg til å prøve. Hovedproblemet i min heim er borna, som synes ball både ser ekkelt ut, og smakar pføy!)
  (merkeleg det med torsdag som balldag på Møre, lurer på kvifor den tradisjonen satte seg?)
  Garutlerer med antall treff!

 3. Dei som ikkje likar ball får kjøtpølser hos oss (altså hos mora mi, som eg flytta frå for 23 år sidan…). Det brukar å fungere. Når vi (altså mora mi…) har bacon inni ballen brukar ho eit heilt stykke bacon, og så legg ho svora i søet for å gje smak til krafta. Deilig!

 4. Takk for hyggelig kommentar på siden min… mye gøy å lese her! (:

Leave a Reply