Humor
Comments 6

Ei lita reise

I dag reiser eg ein tur nordover, først til Tromsø og så vidare på ein liten familieturné i midt-troms.

Eg har lagt inn nokre postar som kjem til å poppe opp her med jamne mellomrom, men dit eg skal vere mesteparten av tida er det ikkje nettforbindelse. Dermed vert det lite kommentarar frå mi side. Men kos dokke her likevel, og sjå på det som ein slags heime-åleine-fest! 😀

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. God tur da!!!

    Tenk på meg og da når du flyr over her, ligger midt i stripa der flyene nordover drar forbi ;0)

  2. Randi M. says

    Velkommen hit til Troms! Håper du får et fint opphold.

Leave a Reply