Fredag, Grønt, Lykke
Comments 2

Lyst og florlett

Er det ikkje vakkert, når blomane er så lyse at dei nesten er gjennomskinnelege? Spesielt når sola skin varmande inn av vindauga.

I tillegg til å understreke det florlette ved blomane mine, avslører også sola at ein av helgesyslane mine bør vere å vaske nettopp vindauga.

Elles skal eg på hagemessa på Lillestrøm, i morgon “på jobb“, på søndag saman med to venninner og gjere kupp idet dei ber varene ut. 😉 Ha ei god helg, alle som stikk innom!

img_4828

This entry was posted in: Fredag, Grønt, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Nyyydelig 🙂 Jeg saa noen vakre tulipaner i en hage her om dagen; de var gule i bladene men hvite langs kanten/ytters paa kronbladene. Dermed slapp lyset ‘inn’ i selve blomsten og det saa ut som om hver av dem hadde samlet opp gyldent lys inni seg og ikke ville slippe det ut igjen! Paaske- og pinseliljene her i byen er avblomstra, sort sett. Den fine magnoliaen jeg hadde tenkt aa ta bilde av har allerede mistet flere av de ytterste bladene sine. Andre magnoliaer (som ikke er soervendte) har kommet litt kortere i blomstringa, men det er ganske utsprungne de ogsaa. Det er godt med vaar og etterfoelgende sommer – selv om jeg er mer glad i vinteren!

    God helg! 😀

  2. Eg elskar magnolia! Hagen vi var i i Danmark hadde ein stor, men den blomstra ikkje enno. Det er eit utruleg vakkert tre.

Leave a Reply