Grønt
Comments 3

Ut i sola


Eg veit at eg har lesarar over heile landet, så eg skal ikkje gni det inn, men resten av dagen skal tilbringast UTE. Her er fredagsblomane mine, flammande papegøyetulipanar. Ha ei fin helg, alle de gode menneska som stikk innom! 

img_6075

This entry was posted in: Grønt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

 1. På tirsdag satt jeg på uteserveringen til Baccus i Kirkeristen, med en kald øl foran meg og sola stekende midt i fjeset. Herreguuud, så deilig det var! Instant flashback (det er særlig om våren jeg har flashbacks 😉 ) til studietida, hvor vi gikk på St.Hanshaugen når vi skulle lese til eksamen, satt timevis og brukte opp alle pengene våre på øl, og ble fulle og solbrendte. Det var tider, det, du!

  God helg 😀

  Likar

 2. Godle says

  Eg er så, så begeistra for heimesida di.
  Kor andre plassar kan ein kombinere: god lukt, hage og nydeleg og informativ matlaging. Du er eit UNIKUM. Du gjer meg glad kvar gong eg klikkar meg inn på sida di! Du er min favoritt!
  Klem frå bygdemennesket innafor Bergen.

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s