Blogging
Comments 6

20 000! :D

Utruleg, i løpet av dagen passerer eg 20 000 besøkarar! Då eg passerte to vekers blogging lovte eg å svare på alle spørsmål eg fekk, og jammen fekk eg ein del. Kanskje kan eg få fleire no?

Altså: Har du spørsmål som du trur eg kan svare på, så fyr laus, så skal eg gjere mitt beste. Bloggen handlar om mat, parfyme, musikk og hage, men eg har berre overfladiske kunnskapar på alle desse felta. Det hindrar meg ikkje å synse i veg, så spør, så får du vurdere om svaret er brukande!

 

This entry was posted in: Blogging

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Sukkermamma says

  Gratulerer!

  Sidan vi driv og bygger hus og eg nesten gler meg mest til å ENDELIG få hage, skal eg misbruke dette tilbudet ditt om sånn ca. to år. Det blir litt av eit prosjekt å starte hage frå scratch, særlig når ein ikkje har spesielle forkunnskaper. Fordelen er at eg har hageinteresserte foreldre, at eg er glad i å jobbe med jord (man er da arkeolog), og likar blomar. I’ll be back!

  Elles: takk for tips om bøker, eg har faktisk ei av dei svenske damene, og den er full av matflekker og eselører. Eit godt tegn 😀

 2. Grattis! Du tar meg snart igjen, ser jeg.
  Sjøl bikket jeg 39000 i dag morges, og jeg begynner å lure på hva jeg skal gjøre på 50000 😀

 3. Da kommer jeg med et spørsmål ; Hva parfyme vil du anbefale til meg tror du…? Må innrømme jeg liker bedre mannfolk parfyme enn dameparfymer. Før gikk jeg med Chanell men nå… Klem i natten til deg 😉

 4. Et spørsmål: Hvor mye brød beregner man hvis man skal servere brød og suppe til ca 23-25 personer? (Som eneste rett med kaffe og kaker etterpå.)

  Gjerne hvor mye suppe også, forresten.

 5. Hei, Lindkvist! Eg ville ha beregna 3 store brød, altså som dei største hos åpent bakeri. Ikkje skjer dei for tjukt, det blir det berre svinn av, og del brødet i to på langs før du skjer skivene.

  Kor mykje suppe kjem an på om det er mange menn (eller unge gutar), om det er ei tjukk og kraftig suppe eller ei buljongsuppe, om du har ost, egg, krutongar, pesto eller rømme til, og om det er til lunch eller middag. Som tommelfingerregel med ei middels tjukk suppe (type minestrone) med ris/pasta og t.d. krutongar ved sidan av ville eg ha berekna 4 dl per dame og 5 dl per mann.

  Ver parat til å “utvide” suppa, ved (som ved minestrone) å ha i fleire boksar krydra tomatar med litt vatn og buljong, eller med ei jamna suppe ha i litt mjølk og fløte og ekstra krydder. Du ser når første runde er servert om du bør spe suppa eller om du har nok. Ha gjerne ein på kjøkkenet som utøver dette skjønnet for deg, og gjer sjølve jobben med å spe suppa og varme den opp att.

 6. Tusen takk for svar! Baker brød selv og har beregnet seks – det stemmer vel ganske bra. Fire loff og to grove.

  Fin blogg å bli inspirert av.

Leave a Reply