Musikk
Comments 2

Noko av det vakraste XVI

Cindy Lauper er ei av mine heltinner, ho skriv vakker og uttrykksfull musikk med tekster som rører meg. Time after time er i ferd med å bli ein moderne klassikar, det finst allereie ei lang rekke coverversjonar av den. Miles Davis var blant dei første til å plukke den opp, og han valde ikkje kva som helst.

Teksten på Time after time er vemodig, lengtande, full av ettertanke, etterpåklokskap kanskje, og kampvilje. Ei sterk oppmoding til å prøve igjen og å finne attende til kvarandre dersom det ein har er verd å kjempe for.

This entry was posted in: Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Time After Time er vakker. Min personlige favoritt av sangene hennes er likevel True Colours, den rører noe i meg og gir meg klump i halsen og tårer i øyekroken.

  2. Vakkert! Jeg klarer aldri aa like hennes sanger med god samvittighet, for uansett hvor vakkert det er, tenker jeg “jammen hun staar ogsaa bak Girls Just Want To Have Fun” – og takket vaere en meget tvilsom lokalradio med et spesielt program er den sangen foreviget paa not-lista mi… Litt trist. Men hun ER jo flink, jeg innroemmer det!

Leave a Reply