Musikk
Comments 2

Noko av det vakraste XVI


Cindy Lauper er ei av mine heltinner, ho skriv vakker og uttrykksfull musikk med tekster som rører meg. Time after time er i ferd med å bli ein moderne klassikar, det finst allereie ei lang rekke coverversjonar av den. Miles Davis var blant dei første til å plukke den opp, og han valde ikkje kva som helst.

Teksten på Time after time er vemodig, lengtande, full av ettertanke, etterpåklokskap kanskje, og kampvilje. Ei sterk oppmoding til å prøve igjen og å finne attende til kvarandre dersom det ein har er verd å kjempe for.

This entry was posted in: Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Time After Time er vakker. Min personlige favoritt av sangene hennes er likevel True Colours, den rører noe i meg og gir meg klump i halsen og tårer i øyekroken.

    Likar

  2. Alter Ego says

    Vakkert! Jeg klarer aldri aa like hennes sanger med god samvittighet, for uansett hvor vakkert det er, tenker jeg «jammen hun staar ogsaa bak Girls Just Want To Have Fun» – og takket vaere en meget tvilsom lokalradio med et spesielt program er den sangen foreviget paa not-lista mi… Litt trist. Men hun ER jo flink, jeg innroemmer det!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s