Ferie
Comments 3

Verdas dyraste kvadratmeter

Dette huset er til sals på øya Sylt, som tilhøyrer Tyskland og ligg rett vest for grensa mellom Danmark og Tyskland. Vi var der for tre år sidan, og det er ei veldig vakker og spesiell øy. Det forsto vi då vi fann Chanel-butikkar i ein liten tettstad med berre hytter. For at den skal lønne seg må dei som er i dei hyttene vere kjøpesterke, konkluderte vi med.

For å kome ut dit kan du ta ferje, verdens dyraste fly (50 minutt i lufta for NOK 7500,- – ein veg) eller sette bilen din på toget og køyre med biltog ut dit. Veldig fint. No har du altså sjansen, eit hus på Sylt på 30 kvm med prisantydning ca. 50 millionar, alt etter kva eurokursen står i. skal tru kva eigedomsskatten er på Sylt. Den kjem i tillegg. Årleg.

http://www.matthias-haase-immobilien.de/

This entry was posted in: Ferie

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Skulle hilse fra vår tenåring som kommenterte tørt at den “hytta” måtte være noe for John Fredriksen…. 😆

  2. Til den prisen burde hagen bestått av mer enn et partytelt og en rose 😉

  3. Sylt er kjempefint! For mange år siden, på en av våre Europebilturer, på vei hjem til Norge, kom ikke mamma inn i Danmark pga. hun måtte ha visum (utrolig tullete, da de ikke sjekket noe på vei inn dit den andre veien noen uker tidligere) (hun er ikke norsk statsborger), så mens vi ventet på visum, tok vi oss en dagstur til Sylt. Med biltoget. Jeg kan ikke huske Chanel-butikker, men jeg kan huske at jeg hadde tannregulering og så hester på veien dit.

Leave a Reply