Fredag, Lykke
Comments 6

Juhuu!

Nytt kamera! Det gamle, som har levd eit hardt liv sidan det kom i mine hender i Kathmandu sommaren 2006, avgjekk ved døden i forgårs. Det skal få ein tur til ein serviceverkstad for attoppliving, og går det, skal trettenåringen arve det. Går det ikkje får det reise til kamerahimmelen.

eosMen dagens stjerne er altså Canon Eos 500D, storebroren til det eg hadde. Med ISO til 6400 er sjansane store for dokumentering av matkunst skapt etter klokka halv fem på ettermiddagane om vinteren.

No skal eg kose meg med å sette inn minnebrikke, lade batteri og byrje å bruke det så smått. Og så skal eg og tiåringen på kino og sjå Harry Potter. Ja, vi er litt trege. God helg, alle som stikk innom!

This entry was posted in: Fredag, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. Gratulerer med nytt kamera! Og gled dere til Halvblodsprinsen – den er fantastisk! Vi må visst se den en gang til ifølge Woody. jeg tenekr vi venter til den kommer på dvd.

 2. GRATULERER med et godt kjøp! 🙂
  Jeg har et slikt kamera også,
  og det er ganske nytt. 😉
  Lek deg, kos deg, knips i veg
  og ha ei god helg
  – med mange gode smaksopplevelser!

 3. Gratulerer med nytt kamera! No har eg endra kommentarfeltet mitt til Open ID, går det bra? God helg!

 4. Hurra, grattis med nytt kamera! (Og hei! Nå lover jeg å komme tilbake litt oftere fremover.) Det er så gøy å få seg nytt utstyr! Selv var jeg nylig fotograf på et sterkeste mann-stevne, og oppdaget veldig mye jeg manglet, som jeg skal nyte det å gå og sikle etter i butikkene og glede meg til jeg får råd til å kjøpe.

Leave a Reply