Fredag
Comments 2

Ein fin fredag kveld

Denne coleusen kjøpte eg med meg frå Geimyradagen tidlegare i haust, men no heng den med nebbet på trappa. Hufsa har vore her, altså minusgradene.

IMG_0042Det er skikkeleg kaldt om morgonane, sykkelhanskane har kome til nytte, og eg må puste gjennom skjerfet i oppoverbakkane for ikkje å få den kalde lufta rett ned i lungene når eg syklar.

Likevel er eg glad i hausten. Vakre fargar, friske, klare dagar og varm heimehygge om kvelden er sider ved hausten som eg set pris på.

I morgon skal vi i fjortenårsdag til fadderbarnet mitt, han ønskar seg dvd-ar i gåve. Viss du har forslag til filmar som slike gutar likar, så skriv det gjerne i ein kommentar. Min tiåring har nokre forslag, men eg trur dei er opptekne av ganske ulike typar film. Så ynskjer eg alle som stikk innom ei fredeleg helg!

This entry was posted in: Fredag

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Max Manus, Den første Stieg Larson filmen, de er ihvertfall nye. Det må vel være noe “voksent” kanskje? Er han veldig filminteressert må jo filmene til Kieslowski være noe – Rød, Hvit, Blå. De er jo klassikere, men fordrer kanskje litt mer av gutten enn en actionfilm som 14 år gamle gutter ofte liker?
    Min mann og min 16 åring har stor glede av japanske filmer, “Syv sverd” og “Flyvende dolker” og sånt. Sistnevnte er forøvrig en veldig vakker film etter min mening og. Om en 14 åring liker den er jo en annen sak.
    Men man kan jo bidra til litt “opplæring” av nye filminteresserte også!?

  2. Jeg er og glad i høsten, bare så synd vi har så få klare dager i Bergen. Det slutter vel kanskje å regne i mars :p

Leave a Reply