Lykke, Mat
Comments 3

Min favorittkokk

-Eg har vore hos min favorittkokk igjen, Jarle Baer på Oslo Spiseforretning.

IMG_4723Han har ein fantastisk fin restaurant i gamlebyen, og i tredje etasje har han ei finstove med plass til 12-16, ein liten privat salong og nydeleg, norsk mat.  Om sommaren serverer han byens beste burgerar med utsikt til middelalderparken.

Under Øya-festivalen er det stuvande fullt, men resten av sommaren er dette ein av dei plassane der du kan slappe av, drikke frisk eplemost og ha byen nær og likevel ikkje oppå deg.

Her er det ikkje mykje prat og kokebøker, berre god, god mat og deilig vin. Kjem du til byen og skal spise berre eitt måltid, så ta det her. 18-trikken går dit.

This entry was posted in: Lykke, Mat

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Takk for tipset. Kanskje det er der vi skal spise når vi skal til Oslo med jobben i november? 😀

  2. Ja, viss dokke er ei gruppe som kan få det rommet oppe er det kjempefint. Toalettet har ei av byens beste utsikter. 😉

  3. Ja! den utsikten blogget du i fjor, ikke sant? Det ringte i alle fall en bjelle hos meg nå.
    Hun med ansvar for bestillingen hadde allerede valgt en annen restaurant viste det seg, men nå har jeg Spiseforretningen på harddisken, tror jeg. Sambygdinger og alt og det 😀

Leave a Reply