Lykke, Musikk
Comments 11

Eg må berre vise dokke…

…kollegaene mine! Heile redaksjonen i Sunnmørsposten dansa seg igjennom avishuset, og eg blir skikkeleg stolt, her eg sit i Oslo. Eg skulle gjerne ha vore der!

This entry was posted in: Lykke, Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

11 Comments

 1. Å så artig=) Skal ha grunnkurs i HMS- i dag, hvis jeg får det til skal jeg vise frem denne. Her snakker en om å gjøre noe annet i hverdagen, sikker på at sånt skaper arbeidsglede. Regner med de diskuterer ulike dansestiler i lang tid etter. For ikke å snakke om hvor artig de må ha hatt det da den ble innspilt. Håper de får mange nye lesere=)

 2. Herlig gjeng!

  Feel gooood dans – og musikk dette!

  SMIL fra meg. 🙂

 3. Fantastisk!!! Mediastudentane gjorde det same på høgskulen i Volda! Herleg og humørspredande!

 4. Ååå.. sånt som dette er berre så rørande! Alle dei forskjellige folka som dansar sammen! Kem er det som har regien på nokke sånt som dette da? Eg ville jo trudd i utgangspunktet at ein del av dei typane ikkje ville vært med på nokke sånt som dette her. Herlig og topp!

 5. Så morsomt!
  Jobber du i redaksjonen i Sunnmørsposten selv?
  Hilsen Hanne journalist 🙂

 6. Dette er heller sjeldne tildragelser i våre korridorer må vi innrømme. Eller for å være helt ærlige har vi aldri sett noe lignende. Men det ser forfriskende ut! En idé til julefesten kanskje?

Leave a Reply