Humor, Livet
Kommenter innlegget

Jakkåbsen og Dag


Dag Frøland døde i dag, 64 år gamal. I mitt tidlegare liv hadde eg ein jobb som gjorde at det å omgås kjendisar vart relativt vanleg, og dermed naturleg for meg. Men to gongar møtte eg Dag Frøland, og begge gongane vart eg stum som ein østers. Er det full av age ein kallar det? Her er eit av hans toppnummer, Jakkåbsen som er så glad i røvvin.

This entry was posted in: Humor, Livet

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s