Grønt
Comments 6

Kjellartaket


Det er kanskje ikkje så mange som har eit kjellartak etablert som blomsterbed, men det har svigermor mi. På heimgarden hennar har dei ein jordkjellar der dei oppbevarer poteter og gulerøtter over vinteren, og den går på ein måte inn i grasbakken. Inngangen er frå nedsida.

Taket er flott kvelva, og oppå har ho planta alt som ho har funne tak i av krypande plantar. Det er ein utruleg variasjon og flott fargespel. Tregrinda du ser i bakgrunnen vernar ei fin, ung rogn for elgen, den gamle rogna bles ned for nokre år sidan. Fjellet du ser i bakgrunnen er Tyskeberget.

This entry was posted in: Grønt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. irma says

  Nydelig! Det er mange sånne tak i Øygarden, gjør landskapet enda flottere og vakrere.

  Likar

 2. Knallflott! En jordkjeller står på ønskelisten «når vi engang skal bygge»… Svenskene har ferdige betongsylindre med lufting og dør i enden som man bare graver ned…

  Likar

 3. ovedia says

  Veldig kult kjellertak. Skal sende det til vår venninne med «pensjonat» i Sverige. Hun har et overbygg som tar litt mye oppmerksomhet. Dette kunne vært et godt alternativ….

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s