Fredag
Comments 2

Pust ut…


…og eg trur jammen eg må ta meg ein pille og ein liten lur, hovudet er vondare enn eg set pris på.

Eg ville berre først vise dokke fredagsbuketten min, med skjære, rosa tulipanar.I bakgrunnen ser du vrihasselgreinene mine, med noko som med nød og neppe kan kallast vinterpynt. Det er visst ikkje alt som har komt på loftet etter jul likevel.

Det har kome så mange treff på morsdag i dag, det er altså ikkje denne helga, men neste. Då er det i tillegg både fastelaven og Valentine’s day, ein skikkeleg mamma-jackpot, altså. Eg syns eigentleg det høyrest litt slitsomt ut.

No, derimot, er det ingen som har forventningar om noko som helst, berre fred og ro i huset. Ha ei fredeleg helg, alle som stikk innom!

This entry was posted in: Fredag

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s