Blogging, Duft
Comments 4

Nye vennar

Eg legg til og tek bort lenker til bloggar her på sida innimellom.

 Dei eg tek bort er stort sett bloggar som ikkje lenger er aktive, eller som eg sjølv har slutta å lese. Og ein gong i blant “møter” ein nye bloggarar som er opptekne av noko av det same som meg, som eg legg til lista.

Mine to nye bekjentskap denne veka er Per Christian og Helge og Jorid. Helge og Jorid bloggar saman, om partikkelfysikk, japansk og parfymer. Og jammen står det ikkje noko om korps der og. Per Christian er ferskare i gamet, og konsentrerer seg berre om parfyme. Spennande bloggar, begge to. Ta ein tur innom om du får tid!

This entry was posted in: Blogging, Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Takk for lenkja 🙂

    Eg har vore fast lesar her ei stund, men no trur eg eg må byrje å kommentere litt meir. 🙂

  2. Jeg er glad jeg overlevde redigeringa 🙂 Hei forresten, fra de store dype skoger uti villmarka!

  3. Jorid: Velkommen skal du vere til både å lese og å kommentere!
    Elisabeth: Du var aldri i faresonen, gode du… 🙂

  4. Hei! Takk for at du nevner bloggen min, og ja, jeg merker at jeg er litt fersk i blogging :D. Håper den blir spennende å lese iallefall 🙂

Leave a Reply