Duft
Comments 16

20. mars!

Sniffetreffet, altså. Det ser ut til at vi får det til 20. mars. Eg kjem tilbake med nærare planar, og eg tek gjerne imot ønske om kva vi skal finne på i kommentarfeltet. Det som er sikkert er at det blir i Oslo, og at vi byrjar rundt lunchtider. Kanskje kan vi spise saman først, og så vandre vidare.

Eit besøk på Heaven scent står høgt på lista, og eg har eit par idéar til som eg driv og sjekkar ut. Heng med!

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

16 Comments

 1. kirsitn says

  Akk, da skal jeg dømme turnkonkurranse, men kanskje jeg kan treffe dere på ettermiddagen hvis dere fortsatt holder på da.

 2. Guri!! jeg har glemt å svare deg på den henvendelsen. Beklager!

  Jeg er usikker på 20.mars. Det er vinklubb kvelden før, og jeg må opp tidlig skal jeg rekke noe til lunch… skal sjekke ut hva som går an å få til 😀

 3. irma says

  Æsjda, jeg befinner meg vest for langfjella den dagen og kan ikke gjøre om på det. Men next time ?

 4. Den lørdagen ser foreløpig tom ut – så nå har jeg lagt inn sniffetreff der! Det som kan tulle det til er mann på jobb/barn på håndballturnering el.
  Men vi krysser fingre! 🙂

 5. Helge og eg skulle gjerne ha vore med. Men sidan det er to dagar etter London tvilar eg på at me har økonomi til ei helg i Oslo.
  Neste gong kanksje? 🙂

 6. Tigeranda says

  Eg vert gjerne med om eg får lov, akkurat den helga er eg i Oslo uansett.

 7. Jeg tror 20. mars går fint for min del. Spise først kan være lurt, for å samle krefter til snifferunden 😀 Heaven Scent må være med synes jeg. Eneste ekte nisjebutikken 😀 Gimle er jo fryktelig trangt, men vi får vel kviset oss inn på et vis

 8. BÅ: Vi kjem til å halde på leeeenge…. 😉
  Jorid: Sparing og planlegging… 😉
  Tigeranda: Klart du får! Så gøy at du vil!
  Bipbap: Det spørs om vi må gå til Gimle i puljer…

 9. Problemet er at det bare er en lønning+studielån til, og den lønningen trenger vi i London (og til husleie og mat i april. :/

  Men en annen gang 🙂 Har lyst til å besøke Heaven Scent.

 10. sol says

  Veldig bra tiltak! Har også notert det i kalenderen! ville være flott å møte andre med samme besettelse 🙂 Må finne ut om overnatting..

 11. marte says

  Jeg kan dessverre ikke akkurat den helgen, men håper det blir flere sniffetreff! 🙂

 12. oi, dette hørtes ut som årets dufthappening. vet ikke om jeg får det til, er ett stykke til Oslo herfra, men jeg skal se.

Leave a Reply