Ferie, Lykke, Reise
Comments 5

Danmarkspåske

Vi har fått boligbytte i Danmark!

Det har vel eigentleg blitt ein tradisjon i vår familie, og eg er veldig glad for at eg fekk det til sjølv om eg er åleine, og til dømes ikkje har bil å by på.

Turen går med Oslo-båden, som danskane kallar den, tirsdag i påskeveka. Vi skal bu midt i København, og dei vi bur hos låner oss syklar slik at vi kan ta oss fram på eiga hand.

København er ein av dei tre byane i mitt hjarte, saman med Berlin og New York. (Unnskyld, Paris. Det kjem av fransken.)

Vi gler oss til å bade i DGI-byen, shoppe på Illums, beundre krokusane i Kongens have og nyte livet på balkongen på fjerde sal. Fortell gjerne om dine påskeferieplanar!

Bildet er frå souvenirbutikken i Tivoli, tatt i fjor på same tid.

This entry was posted in: Ferie, Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Hehe, vi har alle våre by-forelskelser! Paris er min, Stockholm en annen trofast flamme.
  Vi har jobbet så mye både ute og hjemme at vi blir hjemme i påsken. Påregner dagsturer for å lete etter vår.
  Kos deg i dronningens by! 🙂

 2. Heilt enig i 2 av favorittbyane dine: København og New York! I Berlin har eg ikkje vore enda.Høres så kjekt ut med boligbytting sånn. Kanskje eg skulle prøve ein gong.:-)

 3. Hjertebyer: Beograd, London, Geneve.

  Påska: Palmehelg hos familie i Trondheim, helligdager på jobb. Og ca ei uke senere: Eksotisk ekspedisjon som gir kjempefine bilder, og sikkert blogginnlegg 😉

 4. Jeg er så heldig at jeg bor i en av mine favorittbyer, nemlig København. Så derfor synes jeg også det er et ypperlig valg til påskeferien. Ellers har London en helt spesiell plass i hjertet mitt.

  Mine påskeplaner? En liten rundtur i DK for å besøke venner og familie, lage litt mat til en konfirmasjon og så en overnattning på Kokkedal Slot (http://www.slotshotel.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=46) for å feire at min mann blir advokat 1. april.

Leave a Reply