Duft, Fredag
Comments 4

Fredag igjen – og eit shoppingtips

Eg har vore ute ein liten runde, henta ting eg treng til treffet i morgon, avklart detaljar med damene på Glasmagasinet og vore innom på Gimle og advart om at vi kanskje kan kome innom ein tur viss vi får tid.

I kjellaren på Glasmagasinet fann eg eit ekte kupp, Victorinox kokkeknivar og konditorknivar til halv pris! Det er eit kupp, ingenting anna å seie om det. Vil du ha slike knivar, så sjekk ut dette. (Eg er ikkje sponsa av Glasmagasinet, underleg nok.)

Eg har dei knivane eg treng, men eg fekk med meg heim nye grytelappar, forkle og to nye kakespadar til halv pris.

Til sniffetreffdeltakarane: Eg gler meg til å sjå dokke i morgon kl. 13 på Edderkoppen! Vi møtast i restauranten.

Til alle dokke andre: Ha ei fredeleg helg, og send oss ein lett misunneleg tanke! 🙂

This entry was posted in: Duft, Fredag

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Sigrid says

    Å! Håper de har flere igjen på mandag. Jeg har en med hakk i bladet (Brukte den som øks på dårlig oppdelt pinnekjøtt en gang). Likevel er den langt bedre enn alle andre kniver jeg har.

  2. Vet ikke hva som skjer med Glasmagasinet, men de har da hatt 30-50 % rabatt på det meste det siste året? Kjøpte meg nye gryter rett før jul, som jeg aldri verden hadde kjøpt til full pris. Nå trenger jeg en ny stekepanne, og funderer på den Jamie Olivier-panna når den er 50 % billigere.
    Ellers, gleder meg til i morgen. Det skal bli trivelig. Gimle synes jeg høres fint ut, rent bortsett fra at jeg har hørt endel negativt om servicen der….

  3. Anita K. says

    Konstant nedsatte varer KAN bety at noe er på gang mht butikkens drift. Men for et kupp for den som kjøpte slike kniver for den prisen. 😀

Leave a Reply