Fest
Leave a Comment

Tomt hus

No er eg åleine att her, og det einaste som lagar lyd er oppvaskmaskinen som jobbar for å hjelpe til etter ein middag som fjortenåringen lagde.

Det blir slik i byrjinga av denne veka, men frå torsdag og utover byrjar folk å kome til konfirmasjonen som er neste laurdag. Eg syns det er fint å ha litt tid for meg sjølv, men ikkje for lenge. Slik er det vel for dei fleste av oss som er åleine i periodar.

Allereie i morgon skal pappaen og eg ut og handle inn matvarer til den store festen. Eg skal lage all maten, og planlegg å legge ut framdriftsplan og oppskrifter her etter kvart som eg held på. I dag får dokke “saltmatmenyen”, eg kjem attende med dessertane og kakene. Dette skal vi servere:

Kaldt:

Gravlaks med dillstua poteter og sennepssaus

Asparges med parmaskinke og balsamico

Grønnsaksterte

Stor salat med bacon, pecorino, cherrytomatar og sukkererter

Varmrøykt ørret med honningvinaigrette og ruccola

Varmt:

Scampi på spyd med sursøt saus

Kjøttbollar med tomatsaus

Fylt kyllingbryst med urter og kvit balsamico/appelsinvinaigrette

This entry was posted in: Fest

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Leave a Reply