Humor
Comments 12

An offer one can’t refuse

Eg har hatt ein nettprofil på ei datingside ein periode, og her om dagen var eg innom for å slette den. I innboksen fann eg denne, som eg tenkte dokke ville ha glede av å lese. Korleis kan ein seie nei til slikt?

Hei min kjære, faktisk jeg virkelig liker og beundrer deg mye.

Du ser veldig dynamisk i din ser ut, også jeg beundrer deg profil veldig godt. Jeg er prins Evans Abizal, har vært her bare for i dag og leter etter en partner for livet. Jeg har vært enkemann for lenge nå siden min kone døde i en flyulykke.

Jeg jobber og tjene som en høvding sikkerhet agent for den amerikanske hæren og nå er det tid for jeg komme inn i et seriøst forhold.
Jeg vil gjerne vite deg de beste og komme inn i en alvorlig ledende forhold med deg.
Vi kan komme ut av her sammen.

Takk og håper å høre fra deg så snart min kjære.
Nedenfor er min mail ID, jeg håper du legger meg for en prat i postkassen.
zz.yy@ xx.com

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

12 Comments

 1. rita says

  Nei, så søtt 🙂 Regner med at du har “lagt ham for en prat i postkassen” 😉

  Skal se du blir gift før du vet ordet av det 😀 😀 😀

 2. hildeG says

  hohoho, bedre med en prat i postkassen enn skjegget i postkassen – eller?

 3. Her er det bare å slå til! Man sier vel ikke nei til en høvding sikkerhet agent? Du har til og med muligheten til å bli prinsesse 🙂

 4. glamlegen says

  Høres litt dystert ut med alvorlig ledende forhold…

  Høsten 2008 fikk jeg selv mail fra en som syntes jeg så ut som om jeg trengte litt dask (han kalte seg Erotiskris, tok en stund før jeg forstod at han ikke het Kris), og en annen hadde profil sammen med samboeren sin. De var polyamorøse, dvs de var begge kjærester med alle andre i hele verden, vi andre bare visste ikke om det ennå. Antar at jeg ikke er den eneste som ble utsatt for disse her…

  Vortete frosker og råtne epler til tross, etter bare tre uker måtte jeg melde meg ut, for da hadde lynet slått ned. Har nå fått meg bling på fingeren, og daglig hjertebank som kjennes helt ned under fotsålene. Så selv om jeg følte meg dum da jeg opprettet profil er jeg glad for at jeg våget! 🙂

 5. Fantastisk. Minner meg om da jeg ble fridd til på toget gjennom Tyskland for femten år siden – etter null minutters bekjentskap med en ikke-engelsk-eller-noe-annet-språk-jeg-kan-talende mann. Utrolig bra tilbud! (min frier ble faktisk ganske ubehagelig irritert da jeg takket nei, så du får passe deg….)

 6. Dette er absolutt et tilbud du ikke kan si nei til. Det er ikke alle forunt å få en slik frier i postkassa si, for jeg regner med at det er der han ligger.

  Jeg ønsker dere all lykke i fremtiden.

 7. Den var morsom. Høyrest ut som ei google-omsetting.
  Eg har eit problem som eg håper du kan hjelpe meg med. Mannen min, som er tidlegare yrkesfiskar,no hobby ditto, kom i dag heim med tre store akkararar.
  Og kva gjer vi? Eg har ete akkar i små mengder på restaurant, men aldri laga til noko slikt sjølv. Finn oppskrifter på nettet, dei går stort sett ut på å frityrkoke den, men finst der andre måtar? Kan heile akkaren brukast?(Då ser eg sjølvsagt bort frå innmaten)Har du noko peiling på tilbereding av denne råvara.

 8. Olaug: Eg har berre vore borti den varianten der vi skrelte den, skar armane i skiver og friterte dei. Men kanskje lesarane mine veit meir?

 9. Takk for svaret. Førebels kviler akkarane i fred i frysaren, ferdig skrelte. Så får vi sjå om vi torer oss på fritering, det er ikkje noko vi dreiv med til vanlig, men vi finn oppskrifter på nettet.

Leave a Reply