Blogging
Comments 7

Hjelp! WordPressutfordringar

Eg slit med wordpress. Eg har forstått at ein kan ha meir enn ei side her, men korleis får ein side 2 til å syns?

«On popular demand» tenkte eg å legge ut Nepal-turen og Egypt-turen med bilde og det heile, men eg la inn eit Nepal-innlegg og no syns det berre når du søker på det, ikkje frå hovudsida. Kan nokon hjelpe klønete meg?

This entry was posted in: Blogging

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

7 Comments

 1. Hvis du har klart å legge inn en side med Nepal, så har du antagelig klart å opprette en side. Den synes bare ikke på bloggen din, for der er det bare en side som vises. Du må gå inn og redigere overskriften/toppen på bloggen, tror jeg.

 2. Nix, det ser ut som det temaet du har valgt kun viser sider i sidesøylen. Du har ingenting der – ingen bloggliste, arkiv, kommentarer eller noe? DU får opprette en sidesøyle. (se på bloggen til Britt Åse, tror hun bruker samme tema?)

 3. Hm – jo de kommer opp noen ganger. DU kan legge inn «sider» der også. Nå skal jeg slutte å spamme – lykke til

 4. Gå til (meny på engelsk):

  Appearance –> Widgets og legg til en widget som heter «Pages»

  Da får du en oversikt over sidene i sidebaren din. (:

 5. No syns det iallfall, nede til høgre her. Eg skal sjå på det når eg får tid. 🙂

 6. eksmurer says

  Det syns sånn dann og vann. Tror det er noe feil med temaet ditt. Når jeg går inn på bloggen din, ser jeg som regel ikke søylen til høyre. Hvis jeg leser flere innlegg, eller går inn og ut av andre grunner, kommer høyresiden opp – hvor du jo har lagt inn ganske mye. Nepal kommer så langt ned at det skal noe til å oppdage det. Du bør nok prøve å få dette som et fanevalg på toppen.

 7. Alt godt: Du kan flytte den «page-widget-en» høyere i sidebaren om det behager. 😉

  eksmurer: Temaet fungerer som det skal. En del temaer gjemmer sidebaren når man går inn på en bloggpost.

Leave a Reply