Fredag, Livet, Lykke
Comments 5

Den finaste dagen

I dag er det den finaste dagen.

Det er roleg på jobb, eg vart ferdig med ein viktig milepæl i eit stort prosjekt i går, og dagen i dag går med til å fungere for sjefen, rydde opp og drikke fredagskaffe.

Når eg kjem heim er eg åleine. Eg har hatt barna her i ti dagar, no drar dei til pappaen sin og det vert stille i huset. Eg elskar barna mine, men det er også deilig å ha tomt hus, at det berre er meg her.

På toppen av det heile har vaskedama vore her, og alt er strøkent. Eg er så glad i vaskedama mi, ho gjer ein kjempejobb. Ho tek til og med ut av oppvaskmaskinen, og alt er reint og på plass når eg kjem heim. Slike damer er gull.

I kveld skal eg ut og møte nye menneske eg ikkje har møtt før, ein heil gjeng, faktisk. Det blir spennande, ein smule skrekkblanda fryd, men mest glede, vonaleg. Eg ynskjer alle som stikk innom her i dag og i kveld ei fredeleg helg!

This entry was posted in: Fredag, Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Solveig says

  så flott! Lykke til i kveld da! 🙂
  Fin dag hos meg også. Skrivedag på jobb, så innom hjemme veldig kort der det er fire barn og to katter, pluss mann som må klare seg uten meg i dag. Etterpå er det nemlig bokprosjektmøte med «arbeidsvin», altså egentilig et forspiel, før fest for studenter og ansatte hjemme hos en kollega. Det eneste som mangler er vaskedame, det har vi ikke. Ikke fordi vi er imot det eller ikke har råd, men fordi huset stort sett er for rotete til at vi ville la en stakkars vaskedame eller mann slippe til..

 2. maiblomst says

  Her er det eg som er vaskedame i dag. Men det er jo alltid deilig etterpå!
  Eg er alltid imponert over folk som driv med store prosjekt! Deiilg å få ein slik fredeleg fredag då tenkjer eg! Kos deg med dagen, og kvelden!

 3. Fine du, ha ei kjempegod helg! Her er det en bitteliten smule egenarbeidet husvask som gjenstår, etterfulgt av oppfriskning av eget legeme. Badet er snart «neste».

  Har uventa fri hele dagen, så da kunne jeg invitere opphavet pluss et par gjester på litt lett mat når de kommer hit i tretida, etter ha kjørt over Hamarøya i dag. Har satt rundstykkedeig og tatt ut kyllingfileter til tining; satser på ferske rundstykker og pastasalat.

  Håper helga di blir kjempefin! Og så gleder jeg meg allerede veldig til vi møtes igjen – det er ikke sååå lenge til nå. Heldigvis. STOR klem herfra!

  (Og Emre har blitt 18kg p 17 uker… :lol:)

 4. God helg. Takk for gode skriverier som passer til bloggens tittel. Her er det stille i huset nå – desto mer hektisk når bølingen kommer hjem om noen timer og helga starter. Da er det høstferie for skolebarna og vi steller til vår faste fredagsmiddag – og vi kjenner at vi lander for uka. Sammen. Fredag er den fineste dagen, helt enig!

Leave a Reply