Duft
Comments 10

Tirsdagsdufta: Vil du ha hjelp til å finne di duft?

Eg fekk ein lys idé.

Ofte så kjem folk til meg og slit med at dei ikkje finn “si” duft. Eg veit at det er nokre ganske kompetente parfymefolk som les bloggen min. Difor tenkte eg: Vil du ha hjelp til å finne di duft, så send meg ein mail på altgodtblogg@gmail.com.

Skriv kva du likar i livet av mat, drikke, blomar og fritidssyslar. Sei gjerne også noko om dufter du har prøvd, og kva du likte og ikkje likte ved deg. Så samanfattar eg det du skriv, anonymiserer viss du vil det, og så kan vi som likar sånt idémyldre, og kome opp med forslag som du kan prøve. Sleng deg på!

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

10 Comments

 1. Ja! Jeg har picked your brains litt tidligere, men blir gjerne med en gang til!

  M:)

 2. Kanskje det, faktisk.
  Jeg som ikke aner hvor jeg skal begynne en gang!
  Vent deg en vrien en!

 3. Jorid says

  Det kunne vel også vore greit om ein skreiv prisklasse (300 eller 3000, liksom) og om det er vanlege parfymeri, internett eller tax-free som er den store staden å handle på 🙂 (gjer det lettare for tipsarane å begrense seg :p)

 4. Tar du imot fleire bidrag? Du har kanskje full innboks? Eg kan bidra med to stk – meg sjølv, og mi niese på 15 år. Sender epost om dette framleis er aktuelt 🙂

Leave a Reply